Na vsebino

Aktualno

20 sep
Lani je bilo v občini Ormož kot vodilni v turistični Destinaciji Jeruzalem Slovenija, ki obsega še občini Središče ob Dravi…
20 sep
22. redna seja Občine Ormož bo potekala v ponedeljek, 27. septembra ob 16. uri. Na dnevnem redu je 17 točk,…
19 sep
21. redna seja Občinskega sveta Občine Sveti Tomaž bo v četrtek, 23. septembra ob 18. uri. Na dnevnem redu je…
19 sep
V 2. krogu lige NLB je sinoči (sobota) v športni dvorani Hardek gostovala ekipa ljubljanskega Slovana. Kljub zavedanju, da je…
18 sep
Notranji minister Aleš Hojs je ob petkovem obisku Ormoža dejal, da je država tik pred podpisom pogodbe z izvajalcem za…
17 sep
Današnji petek prinaša tekme 3. kroga 1. slovenske futsal lige (SFL). Vodilni Siliko odhaja v Kobarid, v Rogaški Slatini sledi…
 • Prometna nesreča 21. 09. 2021 13:29
  Ob 13.29 je v naselju Borovci v občini Markovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni in tovorno vozilo. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj nesreče, dve osebi s tehničnim posegom rešili iz vozila, izklopili akumulatorje, očistili iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč poškodovanim. Dve poškodovani osebi so reševalci NMP pripeljali na zdravljenje v UKC Maribor.
 • Prometno poročilo, sreda 22.september 2021 ob 05:10

  Dela

  Na primorski avtocesti med priključkoma Senožeče in Divača so začeli s pripravljalnimi deli za sanacijo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

  Na gorenjski avtocesti bo promet skozi predor Karavanke urejen izmenično enosmerno v noči na četrtek in petek, med 20. in 5. uro.

  Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnikazaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

  Na cesti Domžale - Kamnik bo popolna zapora med 23. in 29. septembrom v Domžalah, med Karantansko in Ljubljansko cesto. Obvoz bo po Ljubljanski in Rojski cesti.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 18.9.2021
RADIOaktivnih11 - 21.09.2021