Dogaja se ...

09 apr
OSTANITE DOMA POGLEJ PROMOCIJA ZDRAVEGA NAČINA ŽIVLJENJA:   Dragi naši sponzoriranci! Za vas smo ponovno zbrali sveže članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah. Tudi tokrat vas vabimo k deljenju naših vsebin na vaših družbenih omrežjih, če mislite, da bi bile vsebine…
08 sep
Kakovostna pravljica ne zatiska oči pred realnimi situacijami. Včasih ne vemo, kako otroku predstaviti spremembe in nove izzive. Terapevtske pravljice bodo otroka opolnomočile ter mu dale vedeti, da je sposoben, da zmore, da ni edini z neko težavo in da v njej ni sam. Pravljica tako nam kot tudi otroku predstavlja varen kotiček. Zavedamo se, da bo konec srečen in…
 • Tehnična in druga pomoč - plaz 30. 06. 2020 07:46
  Ob 7.46 se je v naselju Hum pri Ormožu, občina Ormož, pod cesto sprožil zemeljski plaz, ki ogroža stanovanjsko hišo. Pristojne občinske službe si bodo tekom dneva ogledale plazišče. O dogodku sta bila obveščena tudi občinski poveljnik civilne zaščite ter poveljnik PGD Loperšice.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 21.september 2020 ob 11:56

  Okvara tovornega vozilaovira promet na štajerski avtocesti na izvozu Trojane iz smeri Maribora.

  Zastoj tovornih vozil je na gorenjski avtocesti, pred predorom Karavanke proti Avstriji, 3 km. Vozila so na voznem pasu.

  Zastoji pred delovno zaporo:
  - Na gorenjski avtocesti med Podutikom in predorom Šentvid proti Karavankam, 1 km.
  - Občasno na cesti Jagodje - Valeta pri Strunjanu.

  Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje, Dobovec, Gruškovje ter Zavrč za tovorna vozila.

  Dela na avtocestah:
  - Na gorenjski avtocesti med priključkoma Brezje in Kranj zahod promet poteka v obe smeri po dveh zoženih pasovih. Vozniki, ki želijo avtocesto zapustiti na Podtaboru ali Naklem proti Ljubljani, se morajo razvrstiti na desni pas.
  - Na pomurski avtocesti je zaprt priključek Lipovci proti Lendavi, izvoz in uvoz.
  - Na vipavski hitri cesti je zaprt priključek Vogrsko, izvoz in uvoz, proti Vrtojbi, Italiji.

  Novice COVID-19.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 19.09.2020
RADIOaktivnih11 - 15.09.2020