Na vsebino

Dogaja se ...

14 dec
SODELUJ>>>
01 mar
Ke je bila na 1. redni seji Sveta zavoda dne 25.2.2021 obravnavana tudi točka razno, na kateri so svetniki izpostavili zavajajočo objavo na Facebook profilu Mateja Hebarja, sem po zadolžitvi predsednika sveta g. Andreja Kosija, pripravil javni odgovor, v katerem sem pojasnil obveznosti Občin ustanoviteljic pri izvajanju javne službe informiranja javnosti in deleže finančnih sredstev, ki jih v Zavodu za…
18 mar
Sporočilo za javnost Ljubljana, 18. marec 2021 Smučarske skakalce spodbujajo navijači vseh generacij Pridružite se virtualni tribuni v dolini pod Poncami V dolino pod Poncami se zadnji konec tedna v marcu vrača finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Že tradicionalno bo četrtkov dan v Planici posvečen najmlajšim navijačem, ki bodo za najboljše smučarske skakalce tokrat navijali po oddaljenih poteh. Na…
 • Prometna nesreča 14. 05. 2021 19:40
  Ob 19.49 je na cesti Podgrad–Lutverci, občina Apače, osebno vozilo zapeljalo s ceste in pristalo na strehi v potoku. Pri tem se je voznik poškodoval. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč ponesrečencu iz vozila in ga oskrbeli do prihoda reševalcev NMP Gornja Radgona, dvignili vozilo iz potoka, očistili kraj dogodka ter nudili pomoč policiji.
 • Prometno poročilo, sobota 15.maj 2021 ob 01:12

  Na štajerski avtocestije zaradi okvare vozila promet oviran med Šentjakobom in Domžalami proti Mariboru.

  Cesta Rimske Toplice - Jurklošter je zaprta zaradi padanja kamenja na cestišče pri Lipnem Dolu.

  Zaradi del bo v soboto, 15. maja, med 2. in 24. uro, na dolenjski avtocesti zaprt priključek Trebnje zahodv obe smeri. Obvoz bo urejen preko priključka Trebnje vzhod.

  Popolne zapore zaradi del:
  - Mejni prehod Sečovlje bo zaradi obnove zaprt do 31. maja. Obvoz je preko mejnega prehoda Dragonja.
  - Regionalna cesta Podbrezje - Zvirče, pri Podbrezjah bo zaprta predvidoma do 27. maja. Obvoz je po gorenjski avtocesti med priključkoma Naklo in Brezje, tudi za vozila brez vinjete.

  Na ljubljanski vzhodni obvoznici poteka obnova priključka Industrijska cona Moste, Letališka cesta in obnova predora Golovec.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 08.05.2021
RADIOaktivnih11 - 11.05.2021