Na vsebino

Dogaja se ...

Zavarovalnica Triglav - Zvrhan koš dobrih nasvetov

07 jun

Zavarovalnica Triglav je na svoji spletni strani Vse bo v redu objavila koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah.

Razmišljate, da bi se vaši družini kmalu pridružil še pasji član? Potem imate na voljo dve možnosti – psa lahko kupite ali pa ga posvojite iz zavetišča. Razlike med njima pojasnjujemo v članku.  Pumptrack je primeren za kolesa vseh velikosti, skiroje, rolke in rolerje, poleg tega pa lahko na njem uživajo tako otroci kot odrasli. Da bo vožnja varna in zabavna, preverite nasvete KD Rajd.

Kupujete nov avto in se zaradi velike izbire sprašujete, s katerimi asistenčnimi sistemi opremiti svoje vozilo? Odgovarjamo v članku in pojasnjujemo, koliko popusta vam lahko asistenčni sistemi prinesejo pri zavarovanju. 

Povezane naprave omogočajo več udobja in lahko povečajo varnost vašega doma. V pomoč pri izbiri pametnih elementov za vgradnjo v vaš dom so vam lahko nasveti Matjaža Ropreta iz Tehnozvezdja.

Delo od doma je v zadnjem letu za mnoga podjetja in posameznike postalo nuja in se bo v določeni meri zagotovo obdržalo. Preverite nasvete, kako lahko poskrbite, da bo delo od doma varno in produktivno.

Veste, kater podatke vsebuje vaša zavarovalna polica in zakaj je tako pomemben dokument? Jo morate vedno hraniti v tiskani obliki ali je dovolj elektronska verzija? Odgovarjamo v članku.
Bi znali prepoznati znake srčnega infarkta in ustrezno ukrepati? Veste, kateri dejavniki povečujejo nevarnost za njegov pojav in kako lahko to zmanjšate? V pomoč so vam lahko nasveti strokovnjakov.

Vabimo pa vas tudi, da se prijavite na 9. Triglav tek in k prijavi spodbudite tudi svoje sledilce.

 • Požar, eksplozija 15. 06. 2021 13:52
  Ob 13.52 je v naselju Spodnja Ščavnica, občina Gornja Radgona, zagorela slama na polju. Požar, ki je zajel okrog šestdeset arov površine, so pogasili gasilci PGD Gornja Radgona in Spodnja Ščavnica.
 • Požar, eksplozija 15. 06. 2021 13:39
  Ob 13.39 je v bližini naselja Mostje, občina Lendava, zagorelo seno na travniku. Požar, ki je zajel okrog 400 kvadratnih metrov površine, so pogasili gasilci PGD Mostje-Banuta in Lendava.
 • Požar, eksplozija 15. 06. 2021 09:50
  Ob 9.53 je v naselju Krčevina pri Vurbergu, občina Ptuj, ob strugi reke Drave gorelo odpadno vejevje in suha trava. Požar na površini okoli štirideset kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Grajena.
 • Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 14. 06. 2021 22:41
  Ob 22.46 je izven naselja Rakičan v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče. Iz vozila je iztekalo motorno olje. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, kateri so iztekle snovi očistili in zavarovali kraj nesreče.
 • Prometno poročilo, torek 15.junij 2021 ob 22:09

  Nesreče

  Na glavni cesti Ljubljana-Kočevje med Velikimi in Malimi Laščami je zaradi prometne nesreče popolna zapora. Obvoz je urejen.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti

  Na ljubljanski severni obvoznicizaradi obnove vozišča med priključkoma Bežigrad in Nove Jarše promet v obe smeri poteka po dveh zoženih pasovih. Tranzitni promet je za tovorna vozila nad 3,5 t in avtobuse med Štajersko in Primorsko v obe smeri preusmerjen na vzhodno in južno ljubljansko obvoznico.

  Na ljubljanski vzhodni obvoznici poteka obnova priključka Industrijska cona Moste, Letališka cesta.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 12.6.2021
RADIOaktivnih11 - 15.06.2021