Na vsebino

Aktualno

Nov portal za starše na OŠ Ormož

22 feb

Iz OŠ Ormož sporočajo, da od ponedeljka, 22. februarja, deluje novi portal "LoPolis za starše", ki mu je sedaj dodan tudi modul "Prehrana." Po novem urejate prehrano za vašega otroka na spletnem naslovu: www.lopolis.si. V portal se  starši prijavite s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom. Za dodatne informacije ali pomoč lahko pokličete na številko OŠ Ormož:  02 741 55 25. Hkrati vas delavci šole prosijo  prosijo, da tudi starši skrbite za prometno varnost otrok v okolici šole tako, da prilagodite hitrost vožnje ter ustavljate in parkirate avtomobile izključno na označenih parkirnih mestih. Učenci, ki prihajajo v šolo s kolesom, naj zaradi svoje varnosti obvezno uporabljajo varnostno čelado. Samo skupaj lahko poskrbimo, da bodo naši otroci v prometu varni.

 • Prometno poročilo, četrtek 29.julij 2021 ob 10:48

  Zastoji

  Na štajerski avtocesti zaradi del med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri.Potovalni čas se proti Mariboru podaljša za 10 - 15 minut, proti Ljubljani za 5 minut.

  Na dolenjski avtocestipred mejnim prehodom Obrežje smer Hrvaška, 2 kilometra in 500 metrov.

  Na cesti Lesce - Bled.

  Čakalne dobe na mejnih prehodih

  Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje in Gruškovje.

  Dela

  Do 31. julija bo zaprta regionalna cesta Jereka - Jezero, med Bohinjsko Češnjico in Jereko. Obvoz je urejen preko Bohinjske Bistrice.

  V Ljubljani bo med Langusovo ulico in Bleiweisovo cesto zaprta Tržaška cestaod danes, predvidoma od 20. ure, do 1. avgusta.

  Na ljubljanski severni obvoznicije med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Podutika proti Novim Jaršam.

  Na dolenjski avtocestije med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

  Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

  Prireditve

  V soboto, 31. julija, bo med 9. in 12. uro zaprta regionalna cesta Erika - Vršič, Ruska cesta.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 24.7.2021
RADIOaktivnih11 - 27.07.2021