Na vsebino

Aktualno

Šola na daljavo in topel obrok

31 mar

Zaradi zapiranja javnega življenja, od 1. do 9. aprila, OŠ Ormož   ponovno uvaja izobraževanje na daljavo. Vsem učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku, ne presega 382,82 evrov (3.dohodkovni razred), pripada v tem času topli obrok. Tople obroke bodo pripravljali v šoli. Zato  v tajništvo šole sporočite, v kolikor ste zainteresirani za prevzem toplega obroka za otroka. Prevzeli jih boste po  predhodnem naročilu, od 1. aprila dalje, v času  od 11.30 do 14.30 pri zadnjem vhodu v kuhinjo, to je s parkirišča pred Gimnazijo. Pri prevzemu  boste pozvonili in počakali na prevzem obroka. Iz OŠ Ormož še prosijo, da pri prevzemu  obrokov spoštujete veljavne zaščitne ukrepe, je sporočil ravnatelj OŠ Ormož, Aleksander Šterman.

 • Tehnična in druga pomoč 21. 04. 2021 11:08
  Ob 11.15 je posadka s helikopterjem SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP poletela v Majšperk, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Majšperk so zavarovali kraj pristanka helikopterja na igrišču v Majšperku ter nudili pomoč reševalcem pri transportu.
 • Prometna nesreča 21. 04. 2021 06:46
  Ob 6.46 je v naselju Police v občini Gornja Radgona osebno vozilo zdrsnilo s ceste in se prevrnilo na bok. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona in rešili iz vozila nepoškodovano osebo.
 • Prometno poročilo, četrtek 22.april 2021 ob 11:57

  Zaradi prometne nesrečeje oviranpromet na štajerskiavtocesti med Framom in SlivnicoprotiMariboru, nastaja zastoj, 2,5 kilometra.

  Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje.

  Zaradi del bo oddanes pa do 26. aprila zaprta glavna cestaNovo mesto - Metlika, medHrastjem pri Jugorju in Dolnjim Suhorjem. Obvoz bo po cesti Jugorje - Semič - Črnomelj - Metlika v obe smeri.

  Predor Karavanke:
  - Do petka, 23. aprila, bo promet vsako noč med 20. in 5. uro urejen izmenično enosmerno. Predviden čas čakanja na prosto smer vožnje bo 30 minut.
  - Predor občasno kratkotrajno zapirajo zaradi miniranja v drugi predorski cevi.

  Dela na ljubljanski vzhodni obvoznici:
  - Obnova priključka Industrijska cona Moste, Letališka cesta. Do 2. maja bo promet med razcepom Zadobrova in Bizovikom potekal po dveh zoženih pasovih v vsako smer. Zaprt je tudi uvoz Ljubljana vzhod, z Zaloške ceste proti Zadobrovi.
  - Zaradi obnove predora Golovecpromet poteka skozi eno predorsko cev dvosmerno. V obe smeri je prepovedan promet za vsa vozila, z največjo dovoljeno maso nad 3,5 t.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 17.04.2021
RADIOaktivnih11 - 20.04.2021