Na vsebino

Aktualno

Blaž Orešnik na Zagrebškem polmaratonu

03 maj

V Zagrebu je minulo nedeljo potekal Zagrebški polmaraton, na katerem je nastopil tudi član Atletskega kluba Ormož Blaž Orešnik. S časom 1:11,10 je v absolutni konkurenci 651 tekačev zasedel 4. mesto. V kategoriji do 35 let je Orešnik med 134 uvrščenimi zasedel 2. mesto.

 • Prometna nesreča 14. 05. 2021 19:40
  Ob 19.49 je na cesti Podgrad–Lutverci, občina Apače, osebno vozilo zapeljalo s ceste in pristalo na strehi v potoku. Pri tem se je voznik poškodoval. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč ponesrečencu iz vozila in ga oskrbeli do prihoda reševalcev NMP Gornja Radgona, dvignili vozilo iz potoka, očistili kraj dogodka ter nudili pomoč policiji.
 • Prometno poročilo, petek 14.maj 2021 ob 23:31

  Na štajerski avtocestije zaradi okvare vozila promet oviran med Šentjakobom in Domžalami proti Mariboru.

  Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta Poljčane - Majšperk v Poljčanah.

  Cesta Rimske Toplice - Jurklošter je zaprta zaradi padanja kamenja na cestišče pri Lipnem Dolu.

  Zaradi del bo v soboto, 15. maja, med 2. in 24. uro, na dolenjski avtocesti zaprt priključek Trebnje zahodv obe smeri. Obvoz bo urejen preko priključka Trebnje vzhod.

  Popolne zapore zaradi del:
  - Mejni prehod Sečovlje bo zaradi obnove zaprt do 31. maja. Obvoz je preko mejnega prehoda Dragonja.
  - Regionalna cesta Podbrezje - Zvirče, pri Podbrezjah bo zaprta predvidoma do 27. maja. Obvoz je po gorenjski avtocesti med priključkoma Naklo in Brezje, tudi za vozila brez vinjete.

  Na ljubljanski vzhodni obvoznici poteka obnova priključka Industrijska cona Moste, Letališka cesta in obnova predora Golovec.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 08.05.2021
RADIOaktivnih11 - 11.05.2021