Na vsebino

Aktualno

Nadgradnja Destinacije Jeruzalem Slovenija

07 maj

Danes je potekala začetna tiskovna konferenca, v okviru operacije Lokalne akcijske skupine Upravne enote Ormož, z naslovom IZGRADNJA APARTMAJA, PROMOCIJA PROIZVODOV IN STORITEV DESTINACIJE JERUZALEM SLOVENIJA. Konferenca je potekala na Kmetiji Glavinič (na a naglas), na Vinskem vrhu, ki je tudi vodilni partner v operaciji. Le-ta bo uredil turistični apartma, partnerja Jeruzalem SAT – Oljarna in mešalnica Središče in Občina Sveti Tomaž bosta skrbela za promocijo, v sklopu katere bodo uredili Prleško pot, za koordinacijo bo skrbel partner Javni zavod za turizem, kulturo in šport.

 • Prometna nesreča 21. 09. 2021 13:29
  Ob 13.29 je v naselju Borovci v občini Markovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni in tovorno vozilo. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj nesreče, dve osebi s tehničnim posegom rešili iz vozila, izklopili akumulatorje, očistili iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč poškodovanim. Dve poškodovani osebi so reševalci NMP pripeljali na zdravljenje v UKC Maribor.
 • Prometno poročilo, sreda 22.september 2021 ob 02:55

  Dela

  Na primorski avtocesti med priključkoma Senožeče in Divača so začeli s pripravljalnimi deli za sanacijo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

  Na gorenjski avtocesti bo promet skozi predor Karavanke urejen izmenično enosmerno v noči na četrtek in petek, med 20. in 5. uro.

  Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnikazaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

  Na cesti Domžale - Kamnik bo popolna zapora med 23. in 29. septembrom v Domžalah, med Karantansko in Ljubljansko cesto. Obvoz bo po Ljubljanski in Rojski cesti.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 18.9.2021
RADIOaktivnih11 - 21.09.2021