Na vsebino

Aktualno

Javna vaja KD Ormož

01 jun

Kulturno društvo Ormož v sredo ob 19. uri, na Kerenčičevem trgu prireja Javno vajo članov v sklopu razširjenega Tedna ljubiteljske kulture. Predstavila se bo skupina Septima in Trobilni kvintet, pod vodstvom Slavka Petka.

 • Prometna nesreča 26. 05. 2022 16:35
  Ob 16.37 je v naselju Koračice, občina Ormož, voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča v obcestni jarek. Gasilci PGD Ormož so na vozilu odklopili akumulator, nudili pomoč policiji ter počistili cestišče. Poškodovanih v nesreči ni bilo.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 05. 2022 12:11
  Ob 12.15 so gasilci PGD Murska Sobota odprli vrata stanovanjske hiše v Rankovcih, občina Tišina, v kateri sta bili dve onemogli starejši osebi.
 • Požar, eksplozija 26. 05. 2022 09:48
  Ob 9.50 je v Črenšovcih zaradi kratkega stika na električni napeljavi zagorel bager. Pred prihodom gasilcev PGD Črenšovci je lastik omejil požar, gasilci pa so požar pogasili, odklopili akumulator in z termovizijsko kamero pregledali delovni stroj.
 • Prometno poročilo, četrtek 26.maj 2022 ob 21:55

  Ovire

  Na A1, Ljubljana - Koper, priključek Brezovica - priključek Vrhnika v smeri Kopra, okvara vozila, oviran promet.

  Na A3, Fernetiči - razcep Gabrk, razcep Gabrk iz smeri Fernetičev, Italije proti Ljubljani, okvara tovornega vozila, zaprt vozni pas.

  Delo na cesti

  Na primorski avtocesti bo do 24. junija zaradi gradnje obvoznice na Vrhniki zaprt izvoz Vrhnikaiz smeri Kopra. Obvoz je preko priključka Logatec.

  Lenart - Gornja Radgona, pri Spodnjih Žerjavcih zaprta do 8. junija.

  Zaprta cesta Žiče - Slovenske Konjice, v Žičah do 31. maja.

  Prireditve

  V petek, 27. maja, bo kolesarska prireditev na cesti Učja - Kobarid - Livek. Več.