Na vsebino

Aktualno

Posredovanje gasilcev

07 jun

V občini Ormož je včeraj (nedelja) zaradi močnega dežja meteorna voda zalila tri stanovanjske objekte in nanesla umazanijo na cestišča več cest.
V Ivanjkovcih je dopoldne z blatom zalilo križišče pri osnovni šoli. Domači gasilci so počistili približno sto kvadratnih metrov cestišča. Na družbenem omrežju Facebook so zapisali, da jim je meteorna voda zalila tudi prostore gasilskega doma. Popoldne pa je enota posredovala še v naselju Ivanjkovci, kjer je meteorna voda prodirala v klet stanovanjske hiše. Postavili so protipoplavne vreče in preosmerili dotok vode.

FOTO: FB PGD Ivanjkovci

https://www.facebook.com/pgd.ivanjkovci

 • Požar, eksplozija 27. 06. 2022 15:50
  Ob15.50 je izven naselja Beltinci zagorela pšenica na površini približno 40 arov. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.
 • Prometna nesreča 26. 06. 2022 11:15
  Ob 11.22 je na železniških progi Ptuj–Moškanjci, občina Ptuj, potniški vlak povozil osebo, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Gasilci PGD Ptuj in Podvinci so zavarovali kraj dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 06. 2022 01:41
  Ob 1.41 se je v naselju Hrastovec, občina Zavrč, na vozišče podrlo drevo. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zavrč.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 27.junij 2022 ob 22:36

  Nesreče

  Južna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje zaprta. Zaprt je v tej smeri tudi uvoz Ljubljana jug. Promet je preusmerjen na vzhodno in severno ljubljansko obvoznico.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti in prireditve

  Do 28. junija bosta na primorski avtocesti zaprta priključek Fernetiči in prehitevalni pas med Sežano zahod in Fernetiči proti Italiji. Obvoz proti Italiji je preko priključka Sežana zahod, tudi za vozila brez vinjete.