Na vsebino

Aktualno

Povezovanje Inovativnega partnerstva destinacije Jeruzalem Slovenija

14 sep

V Beli dvorani Grajske pristave je v torek potekala začetna tiskovna konferenca za projekt Povezovanje Inovativnega partnerstva destinacije Jeruzalem Slovenija. Partnerji projekta so Javni zavod za turizem kulturo in šport občine Ormož, Občina Ormož, občina Sveti Tomaž, občina Središče ob Dravi in Mrežni podjetniški inkubator občine Ormož. Partnerji so bili uspešni na kandidaturi na 3. javnem pozivu evropskega sklada za regionalni razvoj preko LAS Ormož in pridobili sredstva v višini dobrih 21.ooo evrov, sofinancirano, medtem ko je celoten projekt ocenjen na dobrih 67. 000 evrov, kar predstavlja 32 % sofinanciranja s strani evropskega sklada za regionalni razvoj.

 • Prometna nesreča 21. 09. 2021 13:29
  Ob 13.29 je v naselju Borovci v občini Markovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni in tovorno vozilo. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj nesreče, dve osebi s tehničnim posegom rešili iz vozila, izklopili akumulatorje, očistili iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč poškodovanim. Dve poškodovani osebi so reševalci NMP pripeljali na zdravljenje v UKC Maribor.
 • Prometno poročilo, sreda 22.september 2021 ob 02:55

  Dela

  Na primorski avtocesti med priključkoma Senožeče in Divača so začeli s pripravljalnimi deli za sanacijo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

  Na gorenjski avtocesti bo promet skozi predor Karavanke urejen izmenično enosmerno v noči na četrtek in petek, med 20. in 5. uro.

  Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnikazaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

  Na cesti Domžale - Kamnik bo popolna zapora med 23. in 29. septembrom v Domžalah, med Karantansko in Ljubljansko cesto. Obvoz bo po Ljubljanski in Rojski cesti.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 18.9.2021
RADIOaktivnih11 - 21.09.2021