Na vsebino

Aktualno

Aktivnosti Društva za osteoporozo Ormož

29 sep

DRUŠTVO ZA OSTEOPOROZO ORMOŽ v sodelovanju z Ljudsko univerzo Ormož v okviru Tednov vseživljenjskega učenja v četrtek (30.9.) ob 9.30 pripravlja izlet v Naravni rezervat Ormoške lagune. Zbrali se bodo pred ormoškim gradom, nato pa bo prevoz organiziran z vlakcem. Poskrbljeno bo tudi za okrepčilo. Dogodek bo v izveden v skladu z veljavnimi ukrepi NIJZ. 

V ponedeljek, 11. oktobra ob 17. uri pripravlja strokovno predavanje o naravi, ki ga bo vodila Maja Botolin Vaupotič. Potekalo bo v Beli dvorani Grajske pristave, izvedeno bo skladno v vsemi ukrepi NIJZ.

 • Požar, eksplozija 27. 06. 2022 15:50
  Ob15.50 je izven naselja Beltinci zagorela pšenica na površini približno 40 arov. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.
 • Prometna nesreča 26. 06. 2022 11:15
  Ob 11.22 je na železniških progi Ptuj–Moškanjci, občina Ptuj, potniški vlak povozil osebo, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Gasilci PGD Ptuj in Podvinci so zavarovali kraj dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 06. 2022 01:41
  Ob 1.41 se je v naselju Hrastovec, občina Zavrč, na vozišče podrlo drevo. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zavrč.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 27.junij 2022 ob 21:24

  Nesreče

  Južna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje zaprta. Zaprt je v tej smeri tudi uvoz Ljubljana jug. Promet je preusmerjen na vzhodno in severno ljubljansko obvoznico.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti in prireditve

  Do 28. junija bosta na primorski avtocesti zaprta priključek Fernetiči in prehitevalni pas med Sežano zahod in Fernetiči proti Italiji. Obvoz proti Italiji je preko priključka Sežana zahod, tudi za vozila brez vinjete.