Na vsebino

Aktualno

Aktivnosti v Centru za družine Ormož

02 okt

V Centru za družine Ormož pripravljajo delavnico Joge za otroke in starše, ki jo vodi Jana Plavec. Delavnica poteka ob ponedeljkih ob 17. uri. Udeležba je brezplačna.


V Centru za družine Ormož pripravljajo likovno ustvarjalnico z naslovom Družinski portret, ki jo vodi Vitomir Kavčič. Delavnica bo potekala v torek, 5. oktobra ob 17. uri.


V Centru za družine Ormož dvakrat v mesecu, ob sredah potekajo srečanja podporne skupine za ženske. Točni datumi in ure so objavljene na FB in Instagram profilu Ljudske univerze. Potrebne so predhodne prijave.


V četrtek, 7. oktobra ob 18. uri bo preko Zooma potekalo predavanje o gibanju v živo, ki ga bo vodila profesorica športne vzgoje, Urška Jaroš. Udeležba je brezplačna, link do spletnega predavanja bo objavljen tudi na fb profilu Ljudske univerze.


Ob četrtkih ob 17. uri v Centru za družine Ormož poteka podporna skupina Zmorem, ki jo vodita Helena Korošec in Peter Ivanuša. Udeležba je brezplačna, prijave zbirajo na Centru za družine Ormož.


Vsak prvi petek v mesecu ob 17. uri v Centru za družine Ormož poteka delavnica, z naslovom Komunikacija z najstnikom, ki jo izvaja Erna Fišinger. Udeležba je brezplačna, obvezne so predhodne prijave.

Vsak tretji petek v mesecu ob 17. uri v Centru za družine Ormož pripravljajo Podporno skupino za pomoč svojcem oseb s težavami v duševnem razvoju. Aktivnosti vodi Erna Fišinger, obvezne so predhodne prijave.

 

 • Požar, eksplozija 27. 06. 2022 15:50
  Ob15.50 je izven naselja Beltinci zagorela pšenica na površini približno 40 arov. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.
 • Prometna nesreča 26. 06. 2022 11:15
  Ob 11.22 je na železniških progi Ptuj–Moškanjci, občina Ptuj, potniški vlak povozil osebo, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Gasilci PGD Ptuj in Podvinci so zavarovali kraj dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 06. 2022 01:41
  Ob 1.41 se je v naselju Hrastovec, občina Zavrč, na vozišče podrlo drevo. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zavrč.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 27.junij 2022 ob 21:24

  Nesreče

  Južna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje zaprta. Zaprt je v tej smeri tudi uvoz Ljubljana jug. Promet je preusmerjen na vzhodno in severno ljubljansko obvoznico.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti in prireditve

  Do 28. junija bosta na primorski avtocesti zaprta priključek Fernetiči in prehitevalni pas med Sežano zahod in Fernetiči proti Italiji. Obvoz proti Italiji je preko priključka Sežana zahod, tudi za vozila brez vinjete.