Na vsebino

Aktualno

Footgolf Ptuj

05 okt

Slovenija je dosegla odlično deseto mesto med 16-imi udeleženkami na evropskem prvenstvu v footgolfu, ki ga je letos v svoji tretji izvedbi gostil madžarski termalni center Bük, kjer je reprezentanca Slovenije igrala na dveh vzorno urejenih zelenicah. Uvrstitev med TOP 10 reprezentanc v Evropi odpira Sloveniji vrata za nastop na svetovnem prvenstvu 2023 v vseh posamičnih kategorijah in tudi po ekipnem sistemu  Match play, ki ga bo v Walt Disney Resortu v Orlandu na Floridi organizirala svetovna footgolf organizacija FIFG in ameriška footgolf zveza US Footgolf Federation. Nastop na evropskem prvenstvu je ena velika dragocena izkušnja. Reprezentanca Slovenija pa je kot dobra družina, za katero se bo še slišalo, saj sili na vrh s hitrostjo, ki se je niti sama ne zaveda. In nobena senzacija ne bo, če bo kmalu pristala čisto na vrhu.

 • Požar, eksplozija 27. 06. 2022 15:50
  Ob15.50 je izven naselja Beltinci zagorela pšenica na površini približno 40 arov. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.
 • Prometna nesreča 26. 06. 2022 11:15
  Ob 11.22 je na železniških progi Ptuj–Moškanjci, občina Ptuj, potniški vlak povozil osebo, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Gasilci PGD Ptuj in Podvinci so zavarovali kraj dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 06. 2022 01:41
  Ob 1.41 se je v naselju Hrastovec, občina Zavrč, na vozišče podrlo drevo. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zavrč.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 27.junij 2022 ob 21:24

  Nesreče

  Južna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje zaprta. Zaprt je v tej smeri tudi uvoz Ljubljana jug. Promet je preusmerjen na vzhodno in severno ljubljansko obvoznico.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti in prireditve

  Do 28. junija bosta na primorski avtocesti zaprta priključek Fernetiči in prehitevalni pas med Sežano zahod in Fernetiči proti Italiji. Obvoz proti Italiji je preko priključka Sežana zahod, tudi za vozila brez vinjete.