Na vsebino

Aktualno

Brezplačna doživetja v Destinaciji Jeruzalem Slovenija z lokalnimi turističnimi vodnicami

10 okt

V mesecu oktobru in novembru lahko vsak dan doživite Destinacijo Jeruzalem Slovenijo, z lokalnimi turističnimi vodnicami. Kmečko življenje nekoč z Ano Srednjeveško (Anito Bolčevič) po Veliki Nedelji, z Blanko Kosi Raušl po poteh kulturne dediščine pri Svetem Tomažu, Doživetje ob Dravi in pokušine lokalnih dobrot z Jelko Zidarič Trstenjak v Središču ob Dravi ali pa ogled ormoškega grajskega parka in spoznavanje naravne in kulturne dediščine z Manico Grajsko Ormoško (Manica Hartman) v Ormožu. Več informacij najdete na spletnih in družbenih omrežjih Destinacije Jeruzalem.Vodenja je finančno podprla Slovenska turistična organizacija, zato so vodenja v letu 2021 brezplačna.

 

 

#visitjeruzalemslovenija #visitprlekija #ifeelsLOVEnia #visitslovenija #mojaslovenija
Vodenje je omogočila Slovenska turistična organizacija.
Feel Slovenia
www.jeruzalem-slovenija.si
www.slovenia.info

 • Požar, eksplozija 27. 06. 2022 15:50
  Ob15.50 je izven naselja Beltinci zagorela pšenica na površini približno 40 arov. Požar so pogasili gasilci PGD Beltinci.
 • Prometna nesreča 26. 06. 2022 11:15
  Ob 11.22 je na železniških progi Ptuj–Moškanjci, občina Ptuj, potniški vlak povozil osebo, ki je zaradi hudih poškodb umrla. Gasilci PGD Ptuj in Podvinci so zavarovali kraj dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 26. 06. 2022 01:41
  Ob 1.41 se je v naselju Hrastovec, občina Zavrč, na vozišče podrlo drevo. Podrto drevo so odstranili gasilci PGD Zavrč.
 • Prometno poročilo, ponedeljek 27.junij 2022 ob 22:36

  Nesreče

  Južna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje zaprta. Zaprt je v tej smeri tudi uvoz Ljubljana jug. Promet je preusmerjen na vzhodno in severno ljubljansko obvoznico.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na Gruškovju.

  Delo na cesti in prireditve

  Do 28. junija bosta na primorski avtocesti zaprta priključek Fernetiči in prehitevalni pas med Sežano zahod in Fernetiči proti Italiji. Obvoz proti Italiji je preko priključka Sežana zahod, tudi za vozila brez vinjete.