Na vsebino

Lokalni utrip

Občina Ormož tudi med poletjem ostaja eno samo gradbišče. Vesna Osterc je pri županu Danijelu Vrbnjaku preverila, kateri projekti se zaključujejo ali pa so že zaključeni.
V rubriko Prlekov radioreporter smo prejeli vprašanja, v nadaljevanju…
Kakšni so načrti Občine Ormož na investicijskem področju je Vesna Osterc izvedela v pogovoru z županom Danijelom Vrbnjakom.
Jutri bo na Kogu spet živahno, saj potekajo prireditve Poletja na Kogu. Kogovski upokojenci bodo pripravili druženje in…
V petek je bil v Vinskem vrhu 6 uradno odprt Vinki raj Glavinič. Resort na ekološki kmetiji, ki ga je z namenom rešitve kmetije zgradil Marko Glavinič. Gre za nov turistični kompleks, ki obsega 5 lesenih montažnih bivalnih enot in…
V KS Ivanjkovci so se v soboto pričele prireditve v okviru krajevnega praznika. V Deželi škratov na Libanji so pripravili športno družabni vikend. Več v prispevku.
V Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož so tudi v avgustu pripravili…
Občina Ormož je bila s projektom Fitnes na prostem - park Ormož, uspešna na razpisu Fundacije za šport. Projekt v vrednosti 20.000,00 evrov, bo sofinanciran v višini 5.841,00 evrov. Fitnes na prostem v grajskem parku v Ormožu bo občanom, širšemu…
 • Požar, eksplozija 11. 08. 2022 18:52
  Ob 18.52 je v naselju Krajna, občina Tišina, zagorelo strnišče na njivi. Požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Krajna.
 • Požar, eksplozija 11. 08. 2022 16:19
  Ob 16.19 sta v Industrijski ulici v Lendavi zagorela komunalna zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Lendava.
 • Požar, eksplozija 11. 08. 2022 13:23
  Ob 13.23 je izven naselja Gajševci, občina Križevci, zagorelo strnišče na njivi. Požar na površini okoli enega hektara so pogasili gasilci PGD Boreci, Grabe, Ključarovci, Kokoriči in Logarovci.
 • Požar, eksplozija 11. 08. 2022 12:57
  Ob 12.57 sta v naselju Ropoča, občina Rogašovci, v sadovnjaku zagorela suha trava in vejevje. Gasilci PGD Sveti Jurij, Serdica, Ropoča, Pertoča in Fikšinci so pogasili požar na površini okoli enega hektara.