Na vsebino

Lokalni utrip

 Glede na to, da so minuli teden krajevne skupnosti obravnavale finančne načrte za prihodnje leto, nas je zanimalo, kaj vse se bo našlo na seznamu del prihodnje leto v Krajevni Skupnosti Ormož. S predsednikom KS Ormož, Vladom Hebarjem, je govorila…
Krajevna skupnost Podgorci je majhna skupnost, ki se trudi svojim prebivalcem zagotoviti vse, kar imajo tudi večje krajevne skupnosti v Občini Ormož. Na kakšne izboljšave računajo in o čem so govorili v torek na 10. redni seji Sveta KS Podgorci,…
V Lenartu, v centru Slovenskih goric, so v ponedeljek podpisali pogodbo za izgradnjo skoraj 80 km kolesarkih poti, ki bodo omogočale meddržavne in regijske povezave. Prispevek Petra Kiriča.
Največ povpraševanja je pri čebelarjih po akacijevem…
Svetniki Občinskega sveta Ormož so na 23. redni seji podali veliko pobud. Več v prispevku Vesne Osterc.
Svet Krajevne skupnosti Ormož se bo sestal na 9. redni seji v četrtek, 25. novembra, ob 19. uri,…
Svetniki Občinskega sveta Ormož so na 23. redni seji ponovno odprli vprašanje prostorov bivšega podjetja Safilo. Več v prispevku Vesne Osterc.
Včeraj (torek) sta Krajevna skupnost Podgorci in Krajevna skupnost Velika Nedelja imeli 10. redni…
 • Požar, eksplozija 30. 11. 2021 16:11
  Ob 16.14 je v naselju Gorišnica zagorel osebni avtomobil. Gasilci PGD Gorišnica so goreče vozilo pogasili in ga odstranili po opravljenem pregledu kraja dogodka s strani pristojne službe.
 • Požar, eksplozija 30. 11. 2021 15:54
  Ob 16.05 je na Slovenski ulici v Murski Soboti prišlo do dimniškega požara v večstanovanjski stavbi. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota. Pregledali so objekt in dimnik.
 • Požar, eksplozija 30. 11. 2021 15:14
  Ob 15.16 so v naselju Jiršovci v občini Destrnik zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Destrnik in PGD Desenci, ki so objekt varovali dokler saja niso zgorele, dimnik očistili in pregledali ostale prostore v objektu.
 • Tehnična in druga pomoč 30. 11. 2021 09:38
  Ob 9.38 je v Lackovi ulici na Ptuju oseba padla v stanovanjski hiši in se ni mogla sama dvigniti. Na pomoč so prispeli Gasilci PGD Ptuj, vstopili v stanovanje in onemogli osebi nudili pomoč.
 • Prometno poročilo, torek 30.november 2021 ob 22:18

  Vreme

  Zimske razmere:
  - Cesta čez prelaz Vršič je zaprta.
  - Zaprta je cesta Volče - Solarji.

  Mejni prehodi

  Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje.

  Dela

  Zaradi del na avstrijski strani predora Karavanke, bo do 17. decembra, vsak teden od ponedeljka od 11. ure, do petka do 15. ure, promet skozi predor potekal izmenično enosmerno. Med vikendi bo promet potekal nemoteno.

  Zaprta je cesta Javornik - Gorje,v Podkočni pri mostu čez Savo Dolinko, do predvidoma sobote do 17. ure. V času popolne zapore je dovoljen obvoz po avtocesti tudi za vozila brez vinjete, vendar samo med priključkoma Lesce in Jesenice zahod.

  Na primorski avtocesti je zaprt priključek Črni Kalv obe smeri.

  Na dolenjski avtocesti je zaprt priključek Obrežjeproti Hrvaški.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 27.11.2021
RADIOaktivnih11 - 30.11.2021