Na vsebino

Lokalni utrip

LOKALNI UTRIP: torekŽupana Občine Ormož, Danijela Vrbnjaka, smo vprašali o trenutnih projektih občine v zadnjih dveh letih, v primerjavi s prejšnjimi leti.
V krajevni skupnosti Podgorci, se veselijo malih in velikih projektov. S predsednikom Krajevne skupnosti…
Notranji minister Aleš Hojs je ob petkovem obisku Ormoža dejal, da je država tik pred podpisom pogodbe z izvajalcem za postavitev več deset kilometrov novih panelnih ograj. Kje bi novo panelno ograjo postavljali, Hojs ni razkril, saj naj bi lokacijo…
Notranji minister Aleš Hojs je ob petkovem obisku Ormoža dejal, da je država tik pred podpisom pogodbe z izvajalcem za postavitev več deset kilometrov novih panelnih ograj. Kje bi novo panelno ograjo postavljali, Hojs ni razkril, saj naj bi lokacijo…
Danes (petek) je potekal podpis pisma o nameri za brezplačen prenos stavbe »Stare policije« v Ormožu, ki sta ga podpisala župan, Danijel Vrbnjak in notranji minister, Aleš Hojs. Več v prispevku Nastje Alt.
Stanje v slovenskem sadjarstvu…
V Beli dvorani Grajske pristave je v torek potekala začetna tiskovna konferenca za projekt Povezovanje inovativnega partnerstva Destinacije Jeruzalem Slovenija. Partnerji projekta so: Javni zavod za turizem kulturo in šport občine Ormož, občine Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi…
 • Prometna nesreča 21. 09. 2021 13:29
  Ob 13.29 je v naselju Borovci v občini Markovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni in tovorno vozilo. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj nesreče, dve osebi s tehničnim posegom rešili iz vozila, izklopili akumulatorje, očistili iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč poškodovanim. Dve poškodovani osebi so reševalci NMP pripeljali na zdravljenje v UKC Maribor.
 • Prometno poročilo, sreda 22.september 2021 ob 04:40

  Dela

  Na primorski avtocesti med priključkoma Senožeče in Divača so začeli s pripravljalnimi deli za sanacijo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

  Na gorenjski avtocesti bo promet skozi predor Karavanke urejen izmenično enosmerno v noči na četrtek in petek, med 20. in 5. uro.

  Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnikazaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

  Na cesti Domžale - Kamnik bo popolna zapora med 23. in 29. septembrom v Domžalah, med Karantansko in Ljubljansko cesto. Obvoz bo po Ljubljanski in Rojski cesti.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 18.9.2021
RADIOaktivnih11 - 21.09.2021